Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

Werken bij Nakd - vind hier alle vacatures

Marketing & Communication Manager – Based in Paris

Nakd is opzoek naar een gemotiveerde marketing en communicatiemanager verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische markt. Ben jij net zo gepassioneerd in Nakd als wij en wil jij bijdragen in ons succes? Lees dan verder! 

Jouw missie
Na een uitgebreide training maak jij deel uit van ons gemotiveerde en gepassioneerde teams en ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken:
- Het onderhouden en ontwikkelen van de Nederlandse website met CMS (Content Management Systemen)
- Ontwikkeling in de Nederlandse en Belgische markt.
- Implementatie van online marketingstrategieën via Social Media, samenwerkingen, SEO, newsletters enzovoorts. voor Nakd (en andere super merken)
- Community management en customer support (zowel B2C als B2B)
- Vertalingen


Jouw profiel:  
Nederlands als moedertaal noodzakelijk
Bent proactief, analytisch sterk, communicatief vaardig en gevoel voor humor!
Vloeiend Engels. Zowel mondeling als schriftelijk. Frans is een pluspunt.  
HBO- of universitair diploma
Werkervaring in een online omgeving, ervaring met Content Management Systemen is een plus
Sterke interesse in FMCG wereld, web, marketing en communicatie
Gepassioneerd over gezond eten / geïnteresseerd in de vegetarische levensstijl, vegan of glutenvrij (plus)

Wat kun je van ons verwachten: 
Een internationale en dynamische arbeidsomgeving in de regio Parijs.
Een gemotiveerd en gepassioneerd team in een familiecultuur.
De mogelijkheid om een actieve rol te spelen in het bedrijf met eigen ideeën.
Een toepasselijk salaris

CONTACT
Enthousiast?!
Start: juli/ augustus
Locatie: Fontenay-sous-Bois, Frankrijk

Wil jij deel uitmaken van ons team of heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan je CV en motivatiebrief of vraag naar  marianne@madeinnatural.nl . Aarzel niet bijvoorbeeld een aanbevelingsbrief, jouw social media account of een foto van jouw favoriete Nakd reep mee te sturen!

Become a Brand Ambassador! 


Zijn branding en commercie je passie? Ben je op zoek naar ervaring in de a-merk branche? En ben je graag je eigen baas? Look no further!

Who we are
Sinds afgelopen jaar is Natural Foods actief op de markt als dé nieuwe business unit van Koninklijke Peijnenburg. Met de merken Nakd, BEAR, TREK en Urban Fruitspelen we piekfijn in op de trend van verantwoorde voeding en de groeiende vraag hiernaar. Ieder merk biedt een unieke manier om lekker en verantwoord te snacken. Klinkt goed toch?!

Spread the word!
Wij zoeken iemand die onze merken op kaart gaat zetten in Nederland en België. Oog in oog met de doelgroep en hen overtuigen van onze producten, tijdens kleine en middelgrote beurzen zoals fitnessbeurzen, sportevents, kidsevents en healthfairs. Een aantal voorbeelden zijn Veggie Food Fair, Veggieworld, Fitgirl Fair en de Vrij Van Fair. Wat je verkoopt is van jou, catching $$$!

Plus one
Je staat er trouwens niet alleen voor, je beste vriend of vriendin doet gewoon mee met jouw succes. We hebben namelijk ook de optie om de functie te vervullen met twee personen, samen is gezelliger én je verkoopt natuurlijk beter.

Brand Ambassador
Hoe ziet een functie als Brand Ambassador eruit? Je kiest een passende beurs uit, één waarvan jij denk dat de doelgroep rondloopt. Deze ga je organiseren; je schrijft je in, zet je verkoop target en verzint een vette actie om je target te halen. Uiteraard sta je er niet alleen voor, want teamwork makes dreamwork! Wij helpen je met het kiezen van beurzen, sowieso hebben we er al een aantal in de planning voor je. Bovendien kun je aankloppen voor communicatiemateriaal, inkoop van de producten en overige hulp voor een succesvol event.

Jouw roeping? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar:

Severine.hennissen@lotusbakeries.com