Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

Werken bij Nakd - vind hier alle vacatures

Marketing StageBen jij student of afgestudeerd, ondernemend en ben jij een natural foods liefhebber?

Organisatie
Lotus Bakeries is bekend van merken als Peijnenburg, Snelle Jelle en Lotus. Vanuit de vestigingen in onder andere Geldrop werken ongeveer 260 medewerkers hard aan ambitieuze toekomstplannen voor verdere groei. Lotus Bakeries is in 2015 dankzij een overname uitgegroeid tot ‘category captain’ in het Verenigd Koninkrijk dankzij uitbreiding van het portfolio met innovatieve producten die inspelen op de trend in gezonde voeding. De gezonde tussendoortjes van merken als Nākd, Trek, Bear & Urban Fruit zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde suikers. Om de internationale groeikansen te benutten is er naast de bestaande organisatie een aparte business unit verantwoordelijk voor groei van die innovatieve, gezonde merken in de Benelux. Deze unit zoekt een stagiair(e) marketing communicatie. 

Verantwoordelijkheden
In deze meeloopstage ga je de aparte business unit voor gezonde tussendoortjes ondersteunen bij het uitvoeren van marketingplannen en design/verpakkingswijzigingen. Je werkt acties en promoties op de winkelvloer mede uit en evalueert deze. Ook ben je betrokken bij het organiseren van events en sampling acties. Je krijgt de verantwoordelijkheid om de websites van de merken actueel te houden en de merken te monitoren op alle social media. Je kunt tijdens je stage zelfstandig projecten en taken oppakken.

Opleiding en ervaring
Je bent bezig met een HBO/WO opleiding of hebt deze recentelijk afgerond en je hebt een passie voor merken, food en FMCG. Je bent proactief, kritisch en energiek. Je kunt structuur aanbrengen in je werkzaamheden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt van uitdagingen en vindt het leuk om binnen een gedreven team nauw samen te werken. Samenwerken in een gedreven team spreekt je aan. Je bent aantoonbaar een echte doorzetter en kunt zelfstandig aan projecten werken. Je bent per half januari 2018 vijf tot zes maanden (32-40 uur per week) beschikbaar. Deze stage is een meewerkstage, maar er is eventueel ook ruimte voor de uitvoering van een afstudeeronderzoek. In dat geval werk je 4 dagen mee en heb je 1 dag voor je opdracht.

CONTACT

Wil jij in aanmerking komen voor deze unieke kans, stuur dan je CV en motivatiebrief naar: recruitment@peijnenburg.nl - 040 280 7729