Gratis bezorging bij aankoop vanaf €14.90

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

Werken bij Nakd - vind hier alle vacatures

Become a Brand Ambassador! 


Zijn branding en commercie je passie? Ben je op zoek naar ervaring in de a-merk branche? En ben je graag je eigen baas? Look no further!

Who we are
Sinds afgelopen jaar is Natural Foods actief op de markt als dé nieuwe business unit van Koninklijke Peijnenburg. Met de merken Nakd, BEAR, TREK en Urban Fruitspelen we piekfijn in op de trend van verantwoorde voeding en de groeiende vraag hiernaar. Ieder merk biedt een unieke manier om lekker en verantwoord te snacken. Klinkt goed toch?!

Spread the word!
Wij zoeken iemand die onze merken op kaart gaat zetten in Nederland en België. Oog in oog met de doelgroep en hen overtuigen van onze producten, tijdens kleine en middelgrote beurzen zoals fitnessbeurzen, sportevents, kidsevents en healthfairs. Een aantal voorbeelden zijn Veggie Food Fair, Veggieworld, Fitgirl Fair en de Vrij Van Fair. Wat je verkoopt is van jou, catching $$$!

Plus one
Je staat er trouwens niet alleen voor, je beste vriend of vriendin doet gewoon mee met jouw succes. We hebben namelijk ook de optie om de functie te vervullen met twee personen, samen is gezelliger én je verkoopt natuurlijk beter.

Brand Ambassador
Hoe ziet een functie als Brand Ambassador eruit? Je kiest een passende beurs uit, één waarvan jij denk dat de doelgroep rondloopt. Deze ga je organiseren; je schrijft je in, zet je verkoop target en verzint een vette actie om je target te halen. Uiteraard sta je er niet alleen voor, want teamwork makes dreamwork! Wij helpen je met het kiezen van beurzen, sowieso hebben we er al een aantal in de planning voor je. Bovendien kun je aankloppen voor communicatiemateriaal, inkoop van de producten en overige hulp voor een succesvol event.

Jouw roeping? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar:

Severine.hennissen@lotusbakeries.com