Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 
Webshop vs Supermarkt

WEBSHOP VS SUPERMARKT

Liever Nakd Online kopen of naar de winkel gaan?

Wanneer je snel en gezond wilt snacken dan kun je gelukkig heel snel een heerlijke Nakd reep kopen op het station of in de supermarkt. Yum! In steeds meer supermarkten en detailzaken is Nakd beschikbaar en in dit opzicht kan men stellen dat er een heuze Nakd revolutie gaande is!

Ons team heeft zichzelf de vraag gesteld wat de grootste voordelen zijn van de Nakd webshop en haar bevindingen hieronder beschreven:

 Meer variatie

EXCLUSIVITEIT

Meer variatie:​ De verschillende smaken, soorten en verpakkingen online zijn verbluffend. De Nakd webshop biedt je 32 verschillende smaken, waarvan 25 uitsluitend en alleen via Nakd.nl verkocht worden. Bovendien hebben we naast Nakd ook TREK. TREK repen zijn een vrolijke mix van glutenvrij haver, fruit, noten en krokante soja! Ze zijn natuurlijk, vegan, gezond en een geweldige toevoeging voor sporters omdat ze ongeveer 10 gram proteïne bevatten, klik hier!  Afgezien daarvan, onze voorraad is oneindig en er is meer dan genoeg voor iedereen!Online Voordeel
Gemengde dozen


Gemengde dozen: In de webshop vind je verschillende gemengde dozen zodat je veel verschillende smaken en variëteiten kunt proberen of weggeven! En we zeggen op voorhand dat de laatste Nakd nieuwkomers uitsluitend in onze webshop beschikbaar zijn!VOORDELEN

Geen verzendkosten


Geen verzendkosten: Laten we niet vergeten dat het super leuk is om te wachten tot je pakket bezorgd wordt (het voelt alsof er een leuke verrassing staat te wachten op je!) zonder dat je kostbare tijd verliest. Gelukkig biedt onze website een gratis levering bij bestellingen boven de €49... Winning!

Beveel ons aan


Beveel ons aan: Je kunt €5 verdienen wanneer je ons helpt met het delen van Nakd met vrienden, familie, je buurman… iedereen om je heen! Dit aanbod is onbeperkt en hoe meer je Nakd.nl met anderen deelt hoe groter het bedrag wordt! Voor meer informatie, klik hier.

 No worries...

FEELING HAPPY MET NAKD.NL


No worries...: Het gemak is het grootste voordeel van online shoppen. Waar anders kun je comfortabel winkelen midden in de nacht terwijl je in je pyjama zit? Er is geen betere plek dan Nakd.nl om al je Nakd producten te bestellen die onmiddellijk beschikbaar zijn en direct worden geleverd... Be happy!

Zorg voor elkaar


Zorg voor elkaar: ​We vinden het erg belangrijk dat iedereen om ons heen een goed en gezond leven kan leiden en jij helpt hieraan mee. 1% van de opbrengst gaat naar organisaties die wij ondersteunen zoals de “Vegetariers bond”, “Wakker Dier”, “Glutenvrij.nl” en ”World Food Programme”. Sharing is caring, right!

Live chat


Live chat:​ Heb je specifieke vragen over je bestelling of heb je een goed idee? Deel het met ons! We hebben alle werkdagen een live chat klaarstaan voor je. Zelfs als je gewoon wilt kletsen met ons ;­)

 


Webshop vs Supermarkt