Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

Welkom, wij zijn zeer verheugd om jullie op onze website te mogen begroeten!
Wie Nakd nog niet kent zal zich ongetwijfeld afvragen waarom onze producten zo ontzettend bijzonder zijn vergeleken met 99% van de graanrepen die in de supermarkt verkocht worden. Hieronder staan een aantal redenen waarom mensen voor Nakd hebben gekozen.

Wat maakt onze Nakd repen anders?

Heb je wel eens op de verpakking van een graanreep gekeken om te zien welke ingrediënten gebruikt worden? De meeste zogenaamde “gezonde” snacks ondergaan een proces van verwarming en zitten vol met siropen, suikers en andere mysterieuze elementen. Bekijk bijvoorbeeld eens de onderstaande vergelijking:
«Een traditionele graanreep bevat vaak meer dan 30 ingrediënten! Het is niet altijd duidelijk wat een groot deel van deze ingrediënten toevoegen aan de voedingswaarde, behalve dat ze de reep zoeter maken. Ondanks dat de verpakking dus anders zegt, weten we allemaal dat deze bewerkte repen vol zitten met toegevoegde ingrediënten en suikers die helemaal niet goed zijn voor de gezondheid! »
Barre Nakd

Lijst van ingrediënten

Dadels (49%)
Cashewnoten (31%)
Rozijnen (17%)
Frambozen (6%)
Natuurlijke aroma’s van rode vruchten

… en dat is alles!

VS
Barre de céréales classique

Lijst van ingrediënten

Granen (rijst, tarwe, haver) (49%), glucose-fructosestroop, suiker, plantaardige olie, ontvette tarwekiemen, tarwegluten, gerstmout, boter, zout, magere melkpoeder, emulgatoren: mono en diglyceride vetzuur, soja lecithine, vochtmiddel (sorbitol, glycerol), op smaak gebracht met aardbeistukjes (8%), glucose-fructosestroop vruchtenmoes (appels, aardbeien 0,3% ), aroma’s van aardbei, bruine invertsuiker, fructose, dextrose, melasse, trinatriumfosfaat, niacine (vitamine B3), vitamine E, ijzer, vitamine B5, pantotheenzuur (vitamine B6), riboflavine (vitamine B2), thiamine (vitamine B1), foliumzuur (vitamine B9), vitamine B12, calciumcarbonaat.

...was dat alles?

Angstaanjagend, nietwaar?

Maar wat is het alternatief? Het moment van de waarheid: Nakd repen zijn totaal verschillend van andere repen, omdat de ingrediënten hun volle waarde behouden en zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat blijven. Er worden geen suikers of conserveringsmiddelen toegevoegd, en het resultaat is dat je voedingsstoffen binnenkrijgt die goed zijn voor zowel lichaam als geest!

Kies jij ook voor Nakd?

Wat betekent “volwaardige” voeding ?

Laten we sinaasappelsap als voorbeeld nemen. Volwaardige sinaasappelsap is van nature zoet, gezond en heerlijk sap van versgeperste sinaasappelen. Vergelijk dit eens met andere sinaasappelsapdrankjes: vaak hevig bewerkt en vol extra voedingsstoffen. Met onze volwaardige benadering blijven wij zo dicht mogelijk bij echte sinaasappelsap, en dus bij de natuur! Dat is hoe wij het doen!

100% Naturelle