Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

ELK KWARTAAL,
DONEREN WIJ 1% VAN ONZE OMZET
AAN VERSCHILLENDE ORGANISATIES
 

We vinden het een plicht om deze organisaties te ondersteunen omdat zij zich inzetten en daarvoor keihard werken voor ons en onze planeet. Zij vechten voor de rechten van mensen en dieren en voeren daarvoor onderzoek uit om te strijden tegen onrecht en ziektes. Wij willen je hartelijk danken want dankzij jullie kunnen wij deze donaties realiseren en hiermee helpen we elkaar om iets moois te laten gebeuren!Vegetariërsbond

De Vegetariërsbond (officieel De Nederlandse Vegetariërsbond) wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten.


Wakker Dier

De stichting Wakker Dier is een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van het welzijn van dieren in de veehouderij in Nederland. De stichting is van mening dat dieren in de bio-industrie leven onder erbarmelijke omstandigheden. Wakker Dier probeert iets te doen aan die situatie. Wakker Dier stimuleert de biologische veeteelt en bevordert de consumptie van plantaardige voeding.


Glutenvrij

De missie van de NCV is: de bevordering van het lichamelijk en sociaal welzijn van mensen met coeliakie en/of dermatitis herpetiformis en aanverwante ziektebeelden. Tevens het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar deze ziektes. Onze doelstelling is: het vergemakkelijken van het leven met een glutenvrij dieet. Deze formele, statutaire, beschrijving wordt anno 2014 in de praktijk gebracht door middel van het nastreven van een hoogwaardige kwaliteit van leven voor alle mensen die om een medische reden glutenvrij moeten leven.


World Food Programme

Als de frontlijn organisatie binnen het systeem van de Verenigde Naties in de strijd tegen honger komt WFP voortdurend in actie tijdens rampen. We redden levens door de getroffenen snel van voedsel te voorzien.

In getroffen gebieden werkt het WFP ook aan de voedselzekerheid voor in de toekomst. We doen dit door middel van programma's die voedsel gebruiken als middel om infrastructuur te bouwen, kennis te verspreiden en door sterkere en meer dynamische gemeenschappen te helpen vormen.