Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

Ontdek de aantallen artiesten, komedianten, zangers, sporters en zelfs een vorige president van de Verenigde Staten die vegan zijn of aandacht geven aan de vegan lifestyle! Door sommigen wordt veganisme beschouwd als een rage net als “gezonde voeding” en een “ethische levensstijl”. De meeste beroemdheden in deze lijst zijn internationaal sterren. Tot ons grote plezier wordt het veganisme steeds bekender en groter in Nederland en België en zijn we trots om steeds meer Nederlanders en Belgen te zien met een plantaardige levensstijl. En jullie? Zijn jullie ook vegan net als deze beroemdheden? Of vegetarisch/veganistisch? Laat het ons weten op social media! En vergeet niet om dit met je vrienden te delen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

VEGANUARY, Leef je leven maximaal! Get inspired ! Beroemdheden uit ale achtergronden die mooie dingen creëren . Foto Samuel L Jackson, Acteur


Photo de Alec Baldwin, Acteur
Photo de Venus & Serena Williams, Professionele tennissspeelsters
Photo de Jared Leto, Zanger
Photo de Billy Simmonds, Bodybuilder
Photo de Ellie Goulding, Zangeres
Photo de Peter Dinklage, Acteur
Photo de Beyoncé, Zangeres
Photo de Moby, Zanger
Photo de Woddy Harrelson, Acteur
Photo de Bill Clinton, Voormalig president van de VS
Photo de Natalie Portman, Actrice
Photo de Martina Navrátilová, Professionele tennissspeelsters
Photo de Flo (Fréro Delavega), Zanger
Photo de Surya Bonaly, Kunstschaatser
Photo de Ariana Grande, Zangeres
Photo de Oprah Winfrey, TV presentatrice
Photo de Patrik Baboumian, De sterkste man ter wereld
Photo de Ryan Gosling, Acteur
Photo de Pink, Zangeres
Photo de Richard Gere, Acteur
Photo de Ellen Degeneres, TV presentatrice
Photo de Aymeric Caron, Journalist
Photo de Delphine Wespiser, Miss France 2012
 Wanneer start jij?

Acteur, actrices, zangers, persoonlijkheden, allemaal vegan!

Wie had gedacht dat beroemdheden zoals Woody Harrelson, Ellen DeGeneres en Jared Leto en zelfs sterren als Beyoncé, Bill Clinton en Oprah Winfrey allemaal vegan zijn of aandacht geven aan een vegan levensstijl? Nu weet je het! Ook jullie mogen trots zijn dat je denkt aan de natuur en misschien zelfs wel vegetariër/veganist bent en ook jij voor een plantaardig dieet kiest net als deze beroemdheden. Geef het door aan je vrienden en deel jouw visie! Een plantaardig dieet hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zelfs deze beroemdheden (die het over het algemeen druk hebben) weten hierin een balans te vinden. Kijk voor inspiratie ook eens bij onze veganistische recepten op onze receptenpagina!