Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

Nakd is een Brits bedrijf dat zich inzet om voor iedereen gezonde, lekkere en leuke tussendoortjes te produceren!

Wij zijn hier bij Nakd in 2004 begonnen met het produceren van gezonde tussendoortjes als alternatief voor de verwerkte producten die het resultaat zijn van industriële verwerkingsprocessen. De meeste natuurlijke tussendoortjes roepen bij consumenten vaak associaties op van “muffe” of “saaie” smaken, maar wij besloten om ons lot in eigen handen te nemen en smaakvolle en gezellige producten te maken. Ons doel is om wholefood alternatieven voor iedereen beschikbaar te maken en daarbij de overbewerkte producten te vervangen.

We heten “naked” oftewel naakt, omdat we letterlijk niets te verbergen hebben. Wij respecteren de wet van de natuur en de repen bestaan alleen uit natuurlijke, onbewerkte en het liefst zo min mogelijk ingrediënten. Kortom, puur en alleen makkelijk herkenbare ingrediënten die je waarschijnlijk ook in je keukenkastje thuis hebt staan. We hebben niets aan onze repen toegevoegd – geen suikers, honing, siropen, vetten, emulgatoren, conserveringsmiddelen, vulstoffen of andere zaken. En zo werd ons assortiment van Nakd Glutenvrij, Oatie & Crunch repen, Nibbles, Bits en Rozijnen met Smaak geboren. Al deze producten zijn geschikt voor mensen met een gluten- en lactose tolerantie, en voor mensen die graag weten wat voor voedsel ze in hun mond stoppen. Daarnaast zijn al onze producten natuurlijk geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Het doet er niet toe wat je levensstijl is, Nakd kun je overal mee naartoe nemen: als ontbijt in de ochtend, tijdens je rit in het openbaar vervoer, in een la van je bureau op het werk, in je handtas of na een lange sportsessie.

Wij maken onze producten met heel ons hart en hopen dat je fan wordt!

Het Nakd assortiment wordt steeds uitgebreider en in oktober 2014 introduceerden wij speciaal voor kerstmis de “Christmas Pudding” en hebben we een nieuwe Glutenvrije reep “Bakewell Tart” toegevoegd. De ontwikkeling van nieuwe Nakd producten en smaken gaat door en dit jaar introduceren wij nieuwe varianten! 

Hartelijk dank voor je bezoek! #GetNakd ;-)