Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

Overzicht van alle Nakd Glutenvrije, Crunch & Oatie repen, Gemengde dozen, Nibbles, Bits en Rozijnen.

Webshop

Nakd is een bedrijf dat zich wijdt aan de groei van geluk en gezondheid in de wereld met heerlijke kwaliteitsproducten. Onze snacks zijn aangepast aan de behoeften en diëten van de meerderheid van de mensen: glutenvrij, suikervrij, maar ook vegetarisch, veganistisch en vegan. Als jullie een vraag hebben over ons merk of over een van onze repen (of gewoon om even hallo te zeggen), aarzel dan niet om contact met ons team op te nemen. Wij helpen jullie graag met jullie vragen via de chat, per e-mail of per telefoon.

Ontdek onze productcategorieën, de veganistische fruitrepen zonder gluten, melk noch toegevoegde suikers, maar vergeet ook niet de Nakd ontdek assortimenten en gemengde dozen, om bijvoorbeeld uit te delen. Wij verkopen ook accessoires voor onze tussendoortjes: deze zijn perfect voor als je erop uit gaat. Alles wat je nodig hebt voor sportieve uitstapjes, wandelingen, excursies of gewoon voor de trek.Elk jaar testen wij en bieden we weer nieuwe producten aan die met zorg geselecteerd en gekeurd zijn door het team. De sleutel is het aanbieden van kwaliteitsproducten met een goede smaak, zodat we ervan houden ze te eten. Wij staan klaar om te voldoen aan al jullie verwachtingen.

Ons team is er ook om naar jullie te luisteren, of het nu via de chat, per e-mail of aan de telefoon is, wij zijn er voor al jullie vragen over het gebruik van de producten. Ben je nieuwsgierig naar hoe je onze producten nog meer kan gebruiken? Neem dan gerust een kijkje bij onze vegan recepten die we speciaal voor jullie hebben geselecteerd.