Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

Hallo, wij zijn het Nakd Nederland Team!

Hier alle Nakd lovers die horen bij ons geweldige team! Onze meest opmerkelijke talenten? Wij weten hoe je: een reep eet in minder dan 26 seconden, super leuke grappen in de nieuwsbrief stopt en natuurlijk hoe we een Humus Party moeten organiseren in onze lunchpauze. We verzekeren jullie dat we natuurlijk ook andere talenten hebben, zoals jullie emails beantwoorden in minder dan 24 uur, het met liefde voorbereiden van jullie bestellingen en het verzenden van de pakketten met de snelheid van het licht!

photo laura
PROJECTLEIDER
“Nakd” representeert mijn levensstijl; ik ben een ware natuurliefhebber en enthousiasteling over gezonde en evenwichtige voeding. Het is dan ook met grote vreugde dat ik het “Nakd” project mag leiden.

Mijn favoriete reep is de Nakd Caffé Mocha – ik ben dol op de hartverwarmende geur van deze reep… soms bewaar ik een lege verpakking gewoon om er aan te ruiken !
Nakd Café Mocha
ALGEMEEN DIRECTEUR
 
Ik ben ondernemer en directeur in hart en nieren en onderwerp alles aan reflectie. Ik ben altijd op zoek naar de essentie en het begrip van dingen.

De eerste indruk is altijd de juiste, en daarom zal de Nakd Berry Delight altijd in mijn hart blijven.
photo david
photo sandrine
ARTISTIEK DIRECTRICE
Ik ben een grafisch ontwerper en webdesigner en ik streef ernaar om het “Nakd” universum mooier, leuker en smakelijker te maken!

Ik ben altijd al fan geweest van de combinatie chocolade-sinaasappel en mijn lievelingsreep is dan ook de Nakd Cocoa Orange!
Nakd Chocolat Orange
Nakd Banane Crunch
TECHNISCH DIRECTEUR
 
Als kind van twee architecten ben ik van jongs af aan bekend met de uitvoering van grote projecten. Mijn verantwoordelijkheid bij “Nakd” is het ontwerp en coördinatie van technische oplossingen, zodat ons team het beste kan voldoen aan uw behoeften.

Ik ben dol op chocolade en de Nakd Banana Crunch is perfect samen met een glas warme chocolademelk!
photo florent
photo julie
ONDERZOEK & ONTWIKKELING DESKUNDIGE
Als deskundige op het gebied van onderzoek en ontwikkeling ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, al dan niet op technologisch vlak, in het belang van onze klanten.

Mijn favoriete reep is de Nakd Nakd Bakewell Tart – deze reep doet mij denken aan de feestdagen vanwege de heerlijke smaak van marsepein!
Nakd Frangipane
Nakd Cacao
COUNTRY MANAGER NL
 
Het liefst ben ik de hele dag bezig met gezondheid en voeding. Het is mijn grootste passie, ik kan urenlang praten over het effect van gezond eten. Nakd past hier pefect bij, ik streef er dan ook naar om deze goede producten hun entree te laten doen in mensen hun leven.

Nakd is voor mij een verlenging/onderdeel van mijn gezonde levensstijl, een oprecht product waar ik me niet stiekem schuldig over hoef te voelen. Ik vind alle repen heerlijk, alleen ik ben ook gek op chocolade, dus mijn echte favoriet is de Cacao Delight!
photo Paula


Zij hebben meegeholpen aan het succes van Nakd
photo Marianne
Country Manager Pays-Bas
Werken bij Nakd is een geweldig avontuur! Zelf vind ik een gezonde en bewuste lifestyle erg belangrijk en Nakd past daar perfect in. Mijn liefde voor Nakd is groots en ik ben erg enthousiast om deze met heel Nederland en België te delen! 

Mijn favoriete reep is Cocoa Loco. Hij is echt heerlijk als pre-workout reep, maar ook voor het perfecte geluksmomentje.
Nakd Avoine Cacao
Nakd Cocoa Orange
Communicatie Assistente 
 
Als student Marketing en Communicatie heb ik tijdens mijn uitwisseling studie Nakd ontdekt in Engeland. Een geweldige en intense ontdekking voor mijn smaakpapillen ! Nu ben ik elke dag op zoek naar partners via onze Social media kanalen die samen met ons de avonturen van onze heerlijke fruit- & notenrepen willen delen !

Er is geen twijfel over mogelijk, ik hou van lekker en veel eten. De Nakd reep die ik de allereerste keer heb gegeten geeft mijn enorm veel voldoening en is daarom ook mijn favoriete smaak: de Nakd Cocoa Orange !
photo megane
photo sue
Communicatie Assistente
 
Ik heb een voorliefde voor goede dingen en een gezonde levensstijl, deel uitmaken van Nakd is een te gek avontuur. Als student Communicatie heb ik met Nakd een prachtige manier van communiceren met een oprechte glimlach ontdekt.

Als grote eter is het absoluut een genot om op elk moment van dag verantwoord een Nakd Nibbles Coconut Bliss te nemen. Elke hap betoverd me door de exotische mix van lekkernijen…
Nakd Nibbles Coconut
Nakd Fraise Crunch
Marketing Stagaire
 
Als marketing studente ben ik bij Nakd gekomen omdat ik me goed kan vinden in de waarden en normen waar Nakd voor staat. Het animeren van het merk en het bekend maken aan een groter publiek was een rijke en fascinerende ervaring.

Ik ben een groot fan van de Nakd Pecan Pie. Het zit vol van de smaak van mijn favoriete noot met een lekkere twist, een absoluut genot!
photo Clotilde
photo franck
Web developer
 
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten aan te bieden. Ik onderzoek, ontwikkeling, implementeer en evalueer de nieuwste technologieën.

Mijn favoriete reep is de Nakd Bakewell Tart omdat het me doet denken aan de feestdagen en de reep doet het uitstekend op de piste.
Nakd Bakewell
Nakd Cacao Crunch
Country Manager NL & BE
 
Voeding en Gezondheid vind ik persoonlijk zeer belangrijk. Daarom is het voor mij een fantastische uitdaging om het hart van Nederland & België te veroveren met de (h)eerlijke producten van Nakd.

De Nakd Crunch repen vind ik het allerlekkerste omdat de repen een geweldige smaak en een knapperig textuur hebben, ideaal na een workout ! Mijn favoriet is de Nakd Cocoa Crunch ... of toch de Nakd Banana Crunch ?
photo joost