Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 
FAQ
PRODUCTINFORMATIE

Wat is er zo bijzonder aan onze Nakd repen?

Onze repen zijn fundamenteel anders dan 99% van de repen die vandaag de dag verkocht worden. Nakd staat voor eerlijke, pure en simpele producten. De Nakd repen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers of siroop. Ze zijn tarwe- en glutenvrij en zitten barstensvol met heerlijke ingrediënten, geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. De repen hebben een zachte maar ook stevige textuur en geven je energie tot de volgende maaltijd en de meeste repen tellen als één van je dagelijkse porties groenten en fruit. Bijna iedereen vindt de repen lekker en ze hebben dan ook vele belangrijke awards en smaakprijzen gewonnen. 

Glutenvrij, zonder toegevoegde suikers, veganistisch ... Maar wat zit er dan in?

Onze producten zijn 100% natuurlijk, rauw, glutenvrij (met uitzondering van de Oatie repen), veganistisch, zonder toegevoegde suiker, geen palmolie en zonder mysterie ingrediënten met onuitspreekbare namen. Maar wat dan... wat zit er dan precies in de Nakd repen? Fruit, noten, dat is het! Ja, wanneer moeder Natuur ons vele goede dingen biedt waarom dan al het onnodige toevoegen?

Zijn alle producten zonder gluten?

Alle producten zijn glutenvrij behalve het Oatie assortiment die vier verschillende smaken omvat: Nakd Oatie Cocoa Loco, Nakd Oatie Apple Pie, Nakd Oatie Berry Cheeky, Nakd Oatie Banana Bread.

Wat voor soort noten worden er gebruikt?

Elk van onze repen bevat een of meer soorten van oliehoudende zaden, amandelen, cashewnoten, pecannoten, pinda's ... Waarom? Omdat ze zijn gevuld met goede eigenschappen voor ons lichaam! Let op: wees voorzichtig wanneer je een allergisch hebt voor noten.

Waaruit bestaan de "natuurlijk aroma's" in de Nakd repen?

Natuurlijk aroma's zijn smaken zoals kruiden of fruitextracten uit bijvoorbeeld aardbeien, frambozen, bananen, appels, noten, cacao, kaneel, nootmuskaat, pinda's, etc..

Hoe kan het dat de repen een lange houdbaarheidsdatum hebben?

Er zijn twee redenen waarom Nakd repen zo lang houdbaar zijn: 
- De suikers in het gedroogde fruit in de repen werken als een natuurlijk conserveermiddel, dat is de reden waarom gedroogd fruit of jam ook zo lang houdbaar zijn.
- We maken gebruik van hoogwaardige verpakkingen die geen lucht door laten, waardoor de repen heerlijk luchtig blijven. Wij proberen 6 maanden garantie te geven voor online gekochte producten.

Kun je de repen na de tht-datum eten?

Alle repen hebben een tht-datum zodat wij kunnen verzekeren dat de repen heerlijk vers en krokant zijn.  Na de aangeven tht-datum zijn de repen niet minder lekker maar kunnen een iets zachtere structuur hebben. We verzekeren je dat het consumeren ervan geen gevaar heeft voor de gezondheid. Wij spreken uit ervaring ;-)

 

VOEDING EN DIEET

Waarom zijn de Nakd producten ‘Raw’?

Door het bakken van de repen kan het vitamines, mineralen en enzymen verliezen. Daarom worden de repen van Nakd niet gebakken maar koud ‘geperst’. Als gevolg garanderen wij dat de goede eigenschappen mooi in onze reep blijven zitten en dat vinden wij geweldig!

Zijn de repen geschikt voor diabetici?

Onze repen bevatten geen geraffineerde suiker of siroop en hebben een hoog in eiwit- en vezelgehalte, maar wij raden aan om je arts of diëtist te raadplegen om te zien of de repen een goede toevoeging aan je  eetpatroon kunnen zijn.

Maken Nakd repen je dik?

Al onze producten zijn van nature goed voor je gezondheid. Ze zijn gevuld met goede dingen voor je lichaam, zoals vitaminen, mineralen, koolhydraten, eiwitten … Daarom staan de producten van Nakd ver weg van het aanmaken van ongezonde vetten, in tegenstelling, ze zijn echte gezondheids-bondgenoten. Geweldig nieuws toch! Neem bijvoorbeeld de Crunch repen die 18% proteïne bevatten. Het Oatie assortiment bevat de minste calorieën (maar pas op, het is niet geschikt voor mensen met een gluten-intolerantie). Lees bijvoorbeeld de informatie op deze pagina: 7 REDENEN OM NAKD TE ETEN EN OM FIT & GEZOND TE BLIJVEN

> Waarom zijn glucose siroop en geraffineerde suikers slecht voor de gezondheid?

De meeste repen die in de supermarkt verkocht worden bevatten glucose siroop en/of geraffineerde suikers. Deze suikers bereiken het bloed heel snel, maar zijn ook snel weer verbruikt. Hierdoor voel je tijdelijk een toename aan energie die helaas maar al te snel afneemt en waardoor je razendsnel opnieuw behoefte hebt aan suiker. Onze repen bevatten enkel natuurlijke suikers uit fruit die je langer vol doen blijven en die zorgen voor energieverdeling op lange termijn.

> Waar kan ik informatie over de voedingswaarde van jullie repen vinden?

Op elke productpagina kun je een tabblad "voedingswaarde informatie" vinden met een tabel die alle informatie bevat.

Gebruiken jullie rauwe cacaopoeder?

Wij gebruiken momenteel geen rauwe cacaopoeder omdat het moeilijk is om voldoende cacaopoeder te vinden tegen een redelijke prijs: daarom gebruiken we geroosterde cacaobonen.

Wat is Wholefood?

Wholefoods zijn producten waarvan de ingrediënten natuurlijk zijn en vervolgens zo min mogelijk bewerkt worden. De puurste vorm van wholefoods zijn fruit en groente, die je van een boom kunt plukken of uit de grond kunt trekken en direct kunt consumeren. Kijk bijvoorbeeld eens naar een sinaasappel waarvan je vers sap kan maken. Maar er bestaat ook frisdrank met een sinaasappel smaak, waarin veel is toegevoegd en de sinaasappel nauwelijks meer te proeven is. Met onze wholefood aanpak willen we producten maken die zo dicht mogelijk tegen die oorspronkelijke sinaasappel aan zitten. Dat is hoe wij het doen!

Bevatten de producten van Nakd suikers?

In tegenstelling tot de snelle werking die je krijgt van suikers in bewerkte tussendoortjes bevat Nakd alleen natuurlijke suikers. Een tussendoortje dat rijk is aan natuurlijke vezels wordt langzamer door het lichaam afgebroken en geabsorbeerd, waardoor je langer een voller gevoel hebt en de energie gelijkmatig vrijkomt. Nakd bevat ook weinig suiker vergeleken met andere totaal natuurlijke producten: Appel 10 gram --> Nakd Cashew Cookie 13,7 gram --> Mango 13,9 gram --> Banaan 15,5 gram. 

 

MIJN BESTELLING

Ik ben mijn wachtwoord vergeten van mijn Nakd klantaccoun

Je geheugen kan je weleens parten spelen.. Geen probleem :-) Selecteer met je muis "Mijn Account" (rechtsboven in de hoek van de website) en selecteer vervolgens  "Wachtwoord vergeten?" om je wachtwoord te resetten.

Hoe snel zal ik mijn bestelling ontvangen?

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de vervoerder en je afleveradres. Je kan alle informatie over onze bezorging via de pagina BEZORGING

Hoe kan ik mijn spaarpunten gebruiken?

Het is heel eenvoudig! Wanneer je klaar bent met winkelen klik je op je winkelwagen (rechtsboven in de hoek van de website). Vervolgens klik je op ‘Door naar de betaling’, doorloop je de stappen: 1. 'Persoonlijke informatie’, 2. 'Bezorgopties’; 3. 'Betaalopties’. In optie 3. 'Betaalopties’ selecteer je ‘Gebruik mijn beloningspunten’ en bepaal je zelf het aantal verworven spaarpunten die je wilt gebruiken. Wetende dat 100 punten = €5. Simpel, toch? :-)

Waarom is de status van mijn bestelling 'in behandeling'?

Wanneer je hebt gekozen om je bestelling te voltooien door middel van Paypal of Creditcard kan het heel soms voorkomen dat de bestelling nog niet volledig is voltooid, als gevolg van een technische fout. In dit geval, geen paniek, je zult alsnog binnen 24 uur een betalingslink van ons ontvangen zodat de bestelling alsnog afgerond kan worden!  Wanneer je deze e-mail niet hebt ontvangen aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar hello@nakd.nl of bel onze klantenservice 020 893 41 42.

Waar is mijn pakket? / Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Maak je geen zorgen, alles is onder controle! Als je twijfelt over de status van je pakket aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via hello@nakd.nl of bel onze klantenservice 020 893 41 42. Houd er rekening mee dat je een e-mail ontvangt met een link om de voortgang van je bestelling te volgen zodat je precies weet waar je bestelling is en wanneer het arriveert. Geweldig, toch?

 

ANDERE VRAGEN ?

Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord. Je kan ons bereiken:  
 Chat (rechtsonder, klikt op de afbeelding van Paula om de chat te starten!)
 E-mail schrijf ons op het volgende adres hello@nakd.nl
 Telefoon 020 893 41 42 (maandag t/m vrijdag, 10.00-12.30, 14.00-17.30) 
 Of per postduif (Nee, dat is een grapje, wij houden van dieren ❤️)