Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

 

Details

NAKD IS EEN BEDRIJF MET EEN BRITISCHE HERKOMST
GEWIJD AAN DE GROEI VAN GELUK IN DE WERELD
MET BEHULP VAN ZIJN TUSSENDOORTJES GEZOND, LEKKER EN FUN !
 
 

Bij Nakd zijn wij begonnen met het maken van gezonde voeding en goede alternatieve in onze keuken in 2004. Consumenten dachten vaak aan ‘smaakloos’ en ‘somber’ als dachten aan natuurlijk producten. Wij hebben besloten om daar meteen verandering in te brengen en de zaken in eigen hand te nemen en producten aan te bieden die fun en smaakvol zijn.!

Dat is hoe ons assortiment aan repen, rozijnen en tussendoortjes is ontstaan. Al onze producten zijn 100% natuurlijk, GMO-vrij, geschikt voor veganisten en personen met een gluten- of melkintolerantie. (Behalve de Oatie repen die wel gluten bevatten). Voor iedereen die graag graag beter wilt eten en vooral wilt weten wat ze nu eigenlijk in hun mond stoppen. Wij respecteren een zekere ethiek en daarom hebben we gekozen om geen kunstmatige ingrediënten, nog suikers of siropen toe te voegen aan onze producten.

Wat je levensstijl ook is, Nakd kun je overal mee naar toe nemen: Geniet van een reep als je ’s ochtends onderweg bent als een snel ontbijtje in de rush, deel de Nakd PoshBits met collega’s op kantoor, verstop een zakje Rozijnen met Smaak in de lunchtrommel van je kinderen als tussendoortje in hun pauze en vergeet natuurlijk niet die Crunch reep in je sporttas te stoppen om op krachten te komen na een goede workout… En dat alles zonder schuldgevoel!

Wij hebben al onze liefde erin gestopt en we hopen dat dat jullie bevalt!