Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

NieuwsNakd is aanwezig op de eerste FitGirl Fair van Nederland op 6 november

Op 6 november vindt bij Strand Binnen in Breda de eerste FitGirl Fair van Nederland plaats. Nakd en alle guru’s uit de Fit Girl community zullen aanwezig zijn bij een inspirerend event met workshops, talks, stands, goodies en veel verrassingen. Bestel je tickets snel en be there! Klik hier.

Zaterdag 17 en zondag 18 september staat Nakd op de Stijl en Smaak Glutenvrije Markt

Een heel glutenvrij weekend op 17 en 18 september 2016 in Amsterdam! Dit speciale evenement heet Stijl en Smaak Glutenvrije Markt en zal gehouden worden in Woonmall Villa ArenA, de grootste woonmall van Nederland. Het evenement is groots: met ruim 30 kramen en Nakd staat er natuurlijk ook! Er is van alles te ontdekken en te proeven. Je kunt gebruik maken van scherpe acties, ervaringen uitwisselen met anderen en kans maken op leuke prijzen! Kom genieten van onbezorgd eten en shoppen in een bijzondere omgeving! #GetNakd

Lancering van de Nakd Nederland website

Welkom bij Nakd Nederland!

 

Ben je nog niet bekend met onze producten? Dan is tijd dat je onze gezonde snacks gaat ontdekken! Onze (h)eerlijke snacks zijn 100% natuurlijk, veganistisch, zonder gluten en zonder toegevoegde suiker. Als je al wel bekend bent met ons merk, maar je weet niet waar je de Nakd ‘goudstaven’ kan vinden, stop dan met zoeken; je hebt de schat gevonden ;)

 

Ontdek de wereld van Nakd, voel je vrij om te dwalen op onze site voor meer informatie (er zijn tal van verrassingen te ontdekken!) en vergeet niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

 

We zien je graag terug op onze site en veel shop plezier met Nakd Nederland !