Gratis bezorging bij aankoop vanaf €49

 
Instagram
Facebook
Twitter
 

 

1- De energierepen

De Nakd repen zijn perfect als je op zoek bent naar een voedzame energierijke snack zonder je druk te maken om aan te komen. Een reep bevat net zoveel koolhydraten als een banaan, daarnaast zijn er eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen in overvloed. Het is deze combinatie van voedingswaarde die onze repen ideaal maken voor een pre- of after-workout snack.
2- Goede eiwitten

Voor degenen die op zoek zijn naar meer proteïne dan is het Crunch assortiment iets voor jou! Deze kleine wonderen bevatten 18% proteïne dankzij de toevoeging van gepofte soja, dadels, cashewnoten en rozijnen. Yep, je spieren hebben geen behoefte meer om vlees te eten. (Bonus: de knapperige textuur zorgt voor een heerlijke crunchy bite)
3- Laag in calorieën

Let jij op de lijn en vraag je jezelf af welke producten van Nakd het minst calorierijk zijn? Dan ben je op zoek naar de Oatie repen, ze bevatten zeer weinig calorieën ! Ben je klaar met het eten van een appel als snack en je hebt geen glutenallergie, ontneem dan jezelf niet onze kleine lekkernijen. Trakteer jezelf op slechts 100 calorieën. Is het leven niet mooi?

 

Glutenvrije repen
Crunch repen
Oatie repen

 

4- Overwin honger

Onze repen zijn gemakkelijk te verteren en voedzaam. Iedereen is het erover eens dat Nakd repen echt “Naked” zijn. Stop nu met het schuldgevoel omdat je een snack aan het eten bent. Zoek je een product die niet te zoet en te vet is dan past een Nakd reep bij jou. De repen fungeren zoals een mondvol eetlustremmers.
5- Je gezonde bondgenoot

Wist je dat onze producten zijn verpakt met essentiële vitaminen en mineralen die goed zijn voor ons lichaam? Omdat de repen rauw zijn kunnen ze helpen bij de instandhouding van magnesium, ijzer, kalium, calcium, fosfor, vitamine B ... We tellen het aantal voordelen dat de repen bevatten niet mee anders zijn we hier morgen (of overmorgen!) nog.

 

6- In vergelijking met

Nakd reep
VS
Klassieke granen reep
Heb je wel eens gekeken naar de achterkant van een verpakking van een energiereep om te zien welke ingrediënten in de reep zitten? Te vaak bevatten deze repen meer mysterieuze (en onleesbare) ingrediënten dan natuurlijke ingrediënten. Wees niet gevreesd met Nakd. Onze producten hebben niets te verbergen en wij zijn er dan ook trots op om duidelijk alle ingrediënten te vermelden op onze verpakkingen. Geen kleurstoffen of additieven, conserveringsmiddelen, palmolie, toegevoegde suikers, genetisch gemodificeerde, of dierlijke producten. Nee, nee, niets van dat alles, alleen maar puur natuur dat je fit en gezond houdt. Omdat je gezond en evenwichtig eet zal je lichaam gaan stralen en je dankbaar zijn.

 

7- Het hele jaar door topfit

Tot slot, houd van jezelf zoals je bent, met overgewicht of ondergewicht, met meer of minder ontwikkelde spieren. De zomer is gemaakt om lol te hebben, geniet en dans! Je doelen worden niet op miraculeuze wijze bereikt maar alleen wanneer je kiest voor een bewuste aanpak, want het is een lang proces, dat het hele jaar door wordt uitgevoerd ... Oh, maar dat betekent dat je Nakd het hele jaar door kunt eten! ;-)